+

Jouw administratie
is mijn zorg

1

Vast maandtarief zonder verrassingen

Hou je, zoals de meeste ondernemers, niet van financiële verrassingen achteraf, maar wil je wél de zekerheid van een goed georganiseerde boekhouding? Bij Administratiekantoor Gewoon Doen betaal je een duidelijk, vast maandtarief. Als je tussentijds advies of begeleiding nodig hebt, help ik je altijd. Zonder dat je hiervoor een extra factuur ontvangt.

2

Online inzicht in jouw administratie

Gewoon Doen werkt met moderne boekhoudprogramma’s. Via een online dashboard heb je altijd toegang tot je eigen administratie en kun je je cijfers inzien waar en wanneer je maar wilt. Log eenvoudig in en bekijk zelf je omzet, kosten, winst, debiteuren en andere zaken. Wie liever een doos met bonnetjes aanlevert, is ook welkom. Ik regel het allemaal voor je en zorg voor een overzichtelijke registratie en betrouwbare aangiftes.

3

Je administratie in vakkundige en vertrouwde handen

Mijn ruime ervaring, deskundigheid en passie voor het vak geven jou de zekerheid van kwaliteit en een hoog serviceniveau. Ik werk voor zzp’ers en voor kleine en grote bedrijven en laat mij regelmatig bijscholen. Dankzij mijn fiscale kennis kan ik je adviseren over nieuwe ontwikkelingen die gunstig zijn voor jouw onderneming. Zo is je boekhouding in vakkundige en betrouwbare handen.
4

Persoonlijk betrokken bij jouw bedrijf

Als je boekhouder voel ik me betrokken bij het succes van jouw onderneming en denk ik met je mee. Signaleer ik iets wat voor jouw bedrijf van belang is, dan meld ik dit bij je. Als je vragen hebt, kun je me zonder omwegen bereiken. Jouw zaken behandel ik met integriteit en ik hecht veel waarde aan een open en persoonlijk contact.

Hoe kan ik jou helpen? Laat het me weten!